Szerezzen be kedvezően bútorokat

beépített tetőtéri szekrények

Intézzen el mindent online, otthona kényelmében

A bútor online elérhető.

Széles választék

Különféle stílusú és kivitelű bútorok széles választéka közül válogathat.

Jobb lehetőségek a fizetési mód kiválasztására

Fizessen kényelmesen! Fizetési módként szükség szerint választhatja a készpénzes fizetést, a banki átutalást és a részletfizetést.

Tetőtéri szekrény készítése / Ötletmozaik

Tetőtéri szekrény készítése Sokáig kihasználhatatlan volt Horváth Anikóék tetőtéri szobájának egyik sarka a tetősík alatt, amíg ki nem találták és meg nem építették a képeken látható beépített szekrényt, amelynek fő erénye a maximális anyagtakarékoss

Galéria - Maxgardrob - Beépített szekrények készítése ...

Beépített tolóajtós szekrény, ferde tetőtéri szekrény, egyedi méretű konyha, térelválasztó tolóajtók gyártása és kivitelezése!

beépített tetőtéri bútorok

Ha nem beépített szekrénysorral rendelkezünk, fotelt, vagy tetőtéri nappaliba szekrénysort, Gombos Gardrób - Egyedi, exkluzív gardrób szekrények Az egyedi beépített bútorok lényege, hogy méretben, stílusban és formában illeszkednek a helység igényeih

Beépített szekrény, gardróbszekrény, tolóajtós gardrób ...

Beépített szekrények alakítható elrendezésüknek köszönhetően, könnyen kiaknázzák a rendelkezésre álló helyet, a tetőtér, a ferde falak, ... Tetőtéri beépített szekrény. Ferde és festett tolóajtókkal szerelt tetőtéri szekrény.

Barkácsoljunk!: Gardrób szekrény házilag

Villanyvezeték, amennyiben szeretnénk beépített szekrényvilágítást. Esetünkben pont a szekrény mögött van egy konnektor, így a hátlapot kifúrtam egy 65-ös marófejjel és befűztem 10 méter vezetéket, hogy a későbbiekben majd egy LED szalagot be tudjak

Gardróbszekrények és beépített szekrények készítése

Fő specialitásom a beépített és gardróbszekrények készítése bármilyen színben és méretben. Ezen az oldalon bemutatom a saját referencia munkáim és ezenkívül még sok, más által készült beépített szekrény és gardrób képet azért, hogy minél több ötletet

Nyílóajtós szekrények

Egyedi beépített szekrények készítése! Választható anyagok: bútorlap, lásd: Anyagminták üveg (alumínium, vagy MDF keretben)

Tolóajtó szerelvények>Gardrób tolóajtók - ABH-System Kft.

Ez a típus (Sevroll Gemini 18 rendszer) a leggyakrabban használt tolóajtó megoldás gardrób szekrényekhez. A ruhásszekrényekből 8 cm helyet vesz el a dupla sínes rendszer.

Beépített szekrényt tervez?

20éves tapasztalattal állunk rendelkezésére a beépített szekrények készítésében! Nem csak kiválóan alkalmazkodunk egyéni igényeihez, hanem saját ötleteinkkel is támogatjuk azokat, hogy szekrénye még tartósabb, egyedibb és még kényelmesebb lehessen!

mega-toloajto.hu - Tolóajtó fotók, ötletek, tervek

Ugye Te sem veszel Gardróbot vagy konyhabútort akárkitől, amíg nem néztél be MEGA-TOLÓAJTÓ Kft-hez? Családi vállalkozásként működünk, amely a legjobbat kínálja a konyhákban, beépíttetett szekrényekben és fürdőszobákban.